Valikko Sulje

Hankintatavat

Osto, Leasing ja Suoravuokra

Voitte hankkia meiltä tulostimet, kopiokoneet, monitoimilaitteet ja esitystekniikan kolmella vaihtoehtoisella tavalla: Osto, Leasing ja Suoravuokra.

Osto

Osto on puhdas käteiskauppa, jota käytetään yhä harvemmin. Syynä on se, että yritykset haluavat yleensä sijoittaa rahan johonkin tuottavampaan kohteeseen. Tällöin laitteistosta ja palvelusta maksetaan ns. vuokraa. Laitteisto on kuluvaa tavaraa, jonka omistamisesta ei pitkällä tähtäimellä ole asiakkaalle hyötyä, kun laite vanhenee kohti elinkaarensa loppua ja menettää reaaliarvonsa.

Leasing

Leasing on tyypillisesti 36-60kk sopimus, jossa laitteistosta maksetaan kuukausivuokraa rahoitusyhtiölle. Rahoitusyhtiön rooli on rahoittaa kauppa ja veloittaa ottamastaan riskistä alhaisen koron sopimuskauden aikana. Korko pysyy kiinteänä koko sopimuskauden ajan, joten varsinkin nykyisen matalan korkotason talousaikana, on leasing todella riskitön vaihtoehto. Leasingin avulla kuukausikustannus pysyy vakiona ja ratkaisun kokonaiskustannukset on helppo budjetoida. Leasing on ylivoimaisesti suosituin tapa hankkia laitteistot. Yrityksellämme on pitkäaikaiset ja luotettavat rahoituskumppanit palveluksessamme, ja me toimimme aina yhteyshenkilöinä rahoitusyhtiön ja asiakkaamme välillä hoitaen tarvittavat paperityöt.

Suoravuokra

Suoravuokra on tapa hankkia laitteistot ilman rahoitusyhtiötä ja suoraostoa. Idea on se, että saatte ratkaisunne suoraan meiltä, jolloin voimme sopia kanssanne sopivimman vuokrakauden tarpeen mukaisesti, vaikka vain muutamaksi kuukaudeksi. Suoravuokra on kätevä tapa rahoittaa laitteistot kestoltaan lyhyemmälle projektille esim. kopiokoneen rakennustyömaalle. Tyypillisimmät Suoravuokrakaudet ovatkin 12-36kk.

Kaikkiin ostotapoihin suosittelemme laitteistoon kohdistuvaa huoltosopimusta, mikä takaa laitteiden toimivuudelle sinun kannaltasi mielenrauhan ja jättää murehtimisen sekä riskin tyystin meidän vastuulle. Lue huoltosopimuksesta lisää!
Oli laitteisto- ja rahoitustarpeesi mikä hyvänsä, ole meihin yhteydessä, niin katsotaan tilanteeseen paras ratkaisu yhdessä!